Perustaja

 

 Kerron hieman ensin itsestäni, ja siitä, miten  Sielunhoito ja terapiapalvelu Kultasydän syntyi.  Olen 41 vuotias perheen äiti Lempäälästä, minulla ja puolisollani on neljä lasta, tyttö 13v. Poika 11v. ja kaksospojat 6v.  

Olen myös luova taiteilijasielu, rakastan maalaamista ja musiikkia. Olen myös erittäin maanläheinen ja eläinrakas. Elämää niin hyvässä kuin pahassa olen nähnyt paljon "nuoresta" iästäni huolimatta. Tämä kaikki on opettanut minulle paljon ja kokemiani asioita voin hyödyntää myös terapiatyössäni. 

Olen työskennellyt kotipalvelussa  erilaisten ihmisten ja perheiden parissa noin 15 vuotta. Viimeisimät  4 vuotta minulla on ollut oma yksityistä kotipalvelua tuottava yritys. Palveluissani on ollut lapsiperheiden, sekä ikä-ihmisten tukipalvelut, ja myöhemmin mukaan tuli myös keskustelutukipalvelu elämän ja arjen haasteissa.

Tämän tukipalvelun suosio ja tarve yllätti minut itsenikin, ja siitä syntyi ajatus lähteä  rakentamaan syvempää ja laajempaa terapiapalvelua. Ensin opiskelin avoimessa yliopistossa pastoraalipsykologiaa ja sielunhoitoa, ja siitä kiinnostukseni ihmismieleen syventyi entisestään. Näin päätin hakea opiskelemaan Tampereen kristilliseen terapiainstituuttiin, pääsin sisään ja parhaillaan suoritan opintojani siellä. 

Valmistun Ratkaisukeskeiseksi terapeutiksi keväällä 2023. Siihen asti tarjoan terapiapalvelut opiskelija hinnoin. Lisätietoa "hinnasto" sivulla. 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright 2021 Sielunhoito ja Terapiapalvelu Kultasydän| Kaikki oikeudet pidetään.