Sielunhoito ja terapiapalvelu Kultasydän

 

Sielunhoito ja terapiapalvelu Kultasydän tarjoaa kolmea erityyppistä terapiaa. Ratkaisukeskeistä, kristillistä ja sielunhoidollista terapiaa.

Puhtaasti ratkaisukeskeinen terapia sopii ihmiselle joka ei ole erityisen hengellinen. Silloin elämässä koetut ongelmat pyritään ratkaisemaan ilman hengellistä osuutta. Sen sijaan käytetään muita ratkaisukeskeiseen terapiatyöskentelyyn tarkoitettuja työkaluja. 

Kristillinen ratkaisukeskeinen terapia perustuu kristillisiin arvoihin. Tämä sopii ihmiselle joka on hengellinen tai on kiinnostunut hengellisyydestä ja syvemmästä yhteydestä itseensä ja Jumalaan. Tässä terapiasuuntauksessa käytetään yhdistettynä ratkaisukeskeisiä ja hengellisiä työkaluja. 

Sielunhoitoterapia sopii ihmiselle joka on hengellinen ja tahtoo saada syvällisempiä vastauksia ja ratkaisuja elämässä askarruttaviin tai taakoittaviin asioihin. Sielunhoitoterapia voi sisältää  rukousta, Raamatun tekstien lukemista/tulkitsemista, tai hengellistä keskustelua mieltä painavista asioista.

Halutessasi ohjaan sinua myös ravitsemuksen ja kehonhuollon asioissa. Keho ja mieli ovat saumattomasti yhteydessä toisiinsa ♡︎

Terapia rakennetaan aina asiakkaan tarpeen ja toiveen mukaan.

 

Copyright 2021 Sielunhoito ja Terapiapalvelu Kultasydän/Kaikki oikeudet pidetään.